Hakkımızda

Şirketimiz, 1994 yılından beri özellikle plastik katkıları ve hammaddeleri ile kimyasallar sektörlerine gümrük hizmetleri veren hızlı, kaliteli, güvenilir ve butik hizmet anlayışıyla 2004 yılında kurulmuştur. Bugün; yaygın hizmet ağı,  100 kişilik konularında uzman ve deneyimli çalışanlarıyla, müşterilerine profesyonel bakış açısıyla destek vermeye devam etmektedir.

Kuruluşundan bu yana müşterilerinin ihtiyaçlarına beklentilerinin üzerinde yanıt verecek şekilde sürekli olarak teknolojik alt yapı ve yeniliklere öncelik vermiş ve bu konuda sektöründe öncü olmuştur.

BOYKAN, ana faaliyet alanının gümrük müşavirliği olması dışında sektörel mevzuat danışmanlığı  ve bunların dışında ilgili ithal ürünlerin nakliye, depolama, yurtiçi dağıtım hizmetleri gibi alanlarda da partnerleri ile birlikte destekleyici ve tamamlayıcı hizmetler sunmaktadır.

Merkezi İstanbul’da bulunan şirketimiz Ambarlı, Muratbey, Derince, Dilovası, İzmir, Mersin ve İskenderun da bulunan irtibat ofisleri ile faaliyet alanını genişletmiş ve Türkiye’nin hemen her bölgesinde kendi personeli ile hizmet sunabilme imkanına sahip olmuştur.

18.01.2023 tarihinde İstanbul, Tepeören' de Dilovası Gümrük Müdürlüğü' ne bağlı 10.000 m2 kapalı alanda Antrepo  hizmeti vermeye başlayan Boykan, müşterilerine entegre lojistik hizmeti sağlama konusunda bir adım daha atmıştır. 

 

DEVAMI
MEVZUAT
INCOTERMS 2010 TESLİM ŞEKİLLERİ     Incoterms 2010’da yer alan 11 adet teslim şekli, “tüm taşıma türlerini kapsayan” ve “sadece deniz taşımacılığını kapsayan” olmak üzere iki gruba ayrılmıştır: Tüm Taşıma Türlerini kapsayan Kurallar EXW           &nb ÖDEME ŞEKİLLERİ   Dış Ticarette Ödeme Şekilleri Uluslararası ticaret iş dünyasına yeni açılımlar sağlamakta ama bir yandan da, ülkeler farklı hukuk sistemlerine ve farklı mevzuata sahip oldüklarından, birbirlerini yeterince tanımayan ve güven duymayan ticaretle uğraşan taraflar açısından r GÜMRÜK TERİMLERİ TÜRKÇE FRANSIZCA İNGİLİZCE Aktarma beyanı Déclaration pour transbordement Declaration for transhipment Aktarmak Transborder To tranship Ambalaj listesi Liste d'emballage Packing list Ambar Magasin Warehous 09 - Petrokimyasallar 11 - 17 Mart 2024 Referans Fiyat Listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  11 - 17 Mart 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) Fİ 08 - Petrokimyasallar 26 Şubat - 03 Mart 2024 Referans Fiyat Listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  26 Şubat-3 Mart 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) 07 - Petrokimyasallar 19 - 25 Şubat 2024 Referans Fiyat Listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  19-25 Şubat 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) FİY 06 - Petrokimyasallar 12 - 18 Şubat 2024 Referans Fiyat Listesi   PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  12-18 Şubat 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) 05 - Petrokimyasallar 05 - 11 Şubat 2024 Referans Fiyat Listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  5-11 Şubat 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) FİYA 04 - Petrokimyasallar 29 Ocak - 4 Şubat 2024 Referans Fiyat listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  22 - 28 Ocak 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt) FİYAT T 03 - Petrokimyasallar 22 - 28 Ocak 2024 Referans Fiyat listesi PETROKİMYASAL ÜRÜNLERİ REFERANS FİYATLARI AİT OLDUĞU DÖNEM:  29 Ocak-4 Şubat 2024 BİRİM : ABD DOLARI/TON G. T. İ. P. ÜRÜN ADI (TÜRKÇE) ÜRÜN ADI (İNGİLİZCE) FİYAT ($/mt)
REFERANSLARIMIZ

REFERANSLAR

Acran
Ak Polymers
Akalin
Akdag Mermer
Aktan
Alan Group
Albis
Aleph
Altaylilar
Altin Ates Grup
Armodillo
Aseljpg
Ats
Ayplastik
Ayt
Bakso
Bati Polimer
Bati
İLETİŞİM